marianek napisał:
lilkaoslo napisał:
GoGle napisał:
Widzę Marianek że już zapomniałeś jak sam emigrowałeś z " kaczystanu" i szukałeś swojego miejsca na świecie I NAPEWNO ODRAZU BYŁEŚ TAKI ROZGARNIĘTY I GRAMOTNY JAK TERAZ
Więc dlaczego żałujesz tego " słodkiego" zagranicznego chleba następnym uciekającym z naszej płynącej mlekiem i miodem OJCZYZNY ??????
dobre dobre on zawsze sie udziela i modli zeby ktos czasem niewylecial z pl do norge i niemaila lepiej od niego
ty sie pisac po polsku miałas uczyc, bo póki co babol za babolem
Takie miotły jak ty i tobie podobne mi nie straszne, wiec dawaj z cała rodziną do Norge : )
Ja tu jestem wystarczająco długo, zeby móc wrócic (nawet jutro), podczas gdy ty bedziesz tu na mopie jechała do 2047 roku, a i tak twoje konto bedzie puste!
Zwrot podatku jaki otrzymuje co rok, to pewnie 6 miesiecy twojej ciezkiej tyrki, albo wiecej....
Wiec nie sap chłopska córo, bo przykrórtka zdziebko jestes
ps: Pięć zer na koncie mi sie juz przejadło, wiec działam nad szóstym (wiesz ile to) ?
Hehe smieszna z ciebie baba, oj smieszna
nie buracz pajacu ....pisać to ty się naucz .... jak ja wraz z rodzinką do Norwegii przyjechałam to ty w majty robiłeś Marianku....twoje zera mnie interesują tyle co twoja ciężka mowa do mnie...kto cię tak skrzywdził???????? chłopinoooo
i nie sraj bo wkurwiasz ucho
Lubię twoje prostolinijne zdania
..........Jesteś niereformowalny,
hmmm...nieco sztampowe - wysil sie! ! !
"Czasem trzeba polemizować z matołem by nie słuchano tylko jego głosu.
PS. byłabym zapomniała, babola to ty możesz zobaczyć jak w lustro spojrzysz>>
ja pisac umiem , tylko ze ty chyba masz problem z czytaniem>>>
a wymarzone zera to bedziesz miał jak wezmiesz wazeline, wypniesz dupe i sie troche postarasz
"