Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8123 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:
skafander00 napisał:
Nie denerwuje się.Mierzi mnie swołocz która depcze wartości będące niegdyś podwaliną Polski.Tworząc bastion chamstwa.

O, a mozesz rozwinac o jakie wartosci tobie chodzi? I kiedy byly podwalina Polski. Nie tak dawno zdawalem mature i chetnie poslucham.

pewnie o nic nie robienie mlodych panien calymi dniami i plotkowanie o dupie Maryni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:
skafander00 napisał:
Nie denerwuje się.Mierzi mnie swołocz która depcze wartości będące niegdyś podwaliną Polski.Tworząc bastion chamstwa.

O, a mozesz rozwinac o jakie wartosci tobie chodzi? I kiedy byly podwalina Polski. Nie tak dawno zdawalem mature i chetnie poslucham.

pewnie o nic nie robienie mlodych panien calymi dniami i plotkowanie o dupie Maryni

Cos w tym jest. Jak tak sobie czytam rozne tematy, to przewaznie dziewczyny w moim wieku albo i mlodsze juz sa w ciazy i przyjezdzaja do chlopaka. Potem on pracuje, a one siedza na forum i plota. Potem rodza i szukaja kolezanek na spacery. Pracy nie szukaja zbyt aktywnie. Znam kilka w Dramen, co pracuja przy sprzataniu lub sortowaniu warzyw i kazda tylko gada, ze chce zajsc w ciaze i sobie odpoczac od pracy. Nas bylo w domu 5 wiec nie pamietam, aby matka wypoczywala.
Ale jak wmowia chlopakowi, ze to dla dobra dziecka to i z 3 lata posiedza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Hahaha,idąc tym tokiem myślenia jesteś kobietą,bo siedzisz na forum lol:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
skafander00 napisał:

Dziwny tok myslenia. Wchodze wieczorem, cos poczytam i zmykam. One siedza codziennie, dodatkowo, fejs, polska tv. Cos ugotuja facetowi i dzien mija.

Ale skoro juz jestes, to moze rozwin temat o wartosciach. Bardzo mnie unteresuje co o tym wiesz, a co mowila babka na historii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Liliana xxx
(lilkaoslo)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Wacek1-Skoro jesteś po maturze to chyba wyniosłeś coś z lekcji historii?Niekoniecznie negatywnego.Choć obecnie ten przedmiot jest okrojony.Oświata skutecznie redukuje godziny tegoż.
Niewiasty są różne.Nie mnie to oceniać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Wacek1 napisał:
skafander00 napisał:

Dziwny tok myslenia. Wchodze wieczorem, cos poczytam i zmykam. One siedza codziennie, dodatkowo, fejs, polska tv. Cos ugotuja facetowi i dzien mija.

Ale skoro juz jestes, to moze rozwin temat o wartosciach. Bardzo mnie unteresuje co o tym wiesz, a co mowila babka na historii.

ja to jeszcze znam taka co siedzi z jednym w domu, drugie w drodze... jezyk na bakier bo przeciez jej chlop tyra... nie pracuje a tyra od rana do nocy.. piastek swiatek i w soboty juz od 6 rano.... a jak przychodzi do domu to jeszcze dostaje: widzisz jak ja mam ciezko???? zajmij sie dzieckiem chociaz na 5 minut!!!! i dawaj na fejsa.... z innymi mamusiami pogadac yhm

jak dobrze ze moje zielonookie Sloneczko takie nie jest....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
skafander00 napisał:
Wacek1-Skoro jesteś po maturze to chyba wyniosłeś coś z lekcji historii?Niekoniecznie negatywnego.Choć obecnie ten przedmiot jest okrojony.Oświata skutecznie redukuje godziny tegoż
historia jest jedna.... a w szkole to ucza w zaleznosci od ustroju.....

www.mojanorwegia.pl/forum/view/109/om_po...iec_historyczna.html

a pamietajac kim jestes i w pewnym sensie nawet pielegnujac swoje wartosci, nie zatracasz w sobie polskosci bedac na obczyznie.....
www.mojanorwegia.pl/forum/view/109/om_po...arszawiakiem!!!.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
skafander00 napisał:
Wacek1-Skoro jesteś po maturze to chyba wyniosłeś coś z lekcji historii?Niekoniecznie negatywnego.Choć obecnie ten przedmiot jest okrojony.Oświata skutecznie redukuje godziny tegoż.
Niewiasty są różne.Nie mnie to oceniać.

Nie prosilem bys oceniala niewiaste lub kogokolwiek. Napisalas natomiast o jakichs wartosciach, ktore byly podwalina Polski i tylko o to zapytalem. Ten tekst moze odnosic sie w zasadzie do wszystkiego, dlatego prosilem abys sprecyzowala. Nie musisz byc zlosliwa, mysle, ze wynioslem duzo z lekcji i pozwole sie nie zgodzic co do owych wartosci, ktore byly podwalina... Ludzie idealizuja zamierzchle czasy, ktore jakoby cechowaly sie honorem. Fakty historyczne mowia co innego.
Tu pozdrowienia dla pani prof. Niedospial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Liliana xxx
(lilkaoslo)
Wiking
marianek napisał:
lilkaoslo napisał:
GoGle napisał:
Widzę Marianek że już zapomniałeś jak sam emigrowałeś z " kaczystanu" i szukałeś swojego miejsca na świecie I NAPEWNO ODRAZU BYŁEŚ TAKI ROZGARNIĘTY I GRAMOTNY JAK TERAZ Więc dlaczego żałujesz tego " słodkiego" zagranicznego chleba następnym uciekającym z naszej płynącej mlekiem i miodem OJCZYZNY ??????

dobre dobre on zawsze sie udziela i modli zeby ktos czasem niewylecial z pl do norge i niemaila lepiej od niego

ty sie pisac po polsku miałas uczyc, bo póki co babol za babolem
Takie miotły jak ty i tobie podobne mi nie straszne, wiec dawaj z cała rodziną do Norge : )
Ja tu jestem wystarczająco długo, zeby móc wrócic (nawet jutro), podczas gdy ty bedziesz tu na mopie jechała do 2047 roku, a i tak twoje konto bedzie puste!
Zwrot podatku jaki otrzymuje co rok, to pewnie 6 miesiecy twojej ciezkiej tyrki, albo wiecej....
Wiec nie sap chłopska córo, bo przykrórtka zdziebko jestes

ps: Pięć zer na koncie mi sie juz przejadło, wiec działam nad szóstym (wiesz ile to) ?
Hehe smieszna z ciebie baba, oj smieszna

nie buracz pajacu ....pisać to ty się naucz .... jak ja wraz z rodzinką do Norwegii przyjechałam to ty w majty robiłeś Marianku....twoje zera mnie interesują tyle co twoja ciężka mowa do mnie...kto cię tak skrzywdził???????? chłopinoooo

i nie sraj bo wkurwiasz ucho
Lubię twoje prostolinijne zdania

..........Jesteś niereformowalny,
hmmm...nieco sztampowe - wysil sie! ! !

"Czasem trzeba polemizować z matołem by nie słuchano tylko jego głosu.

PS. byłabym zapomniała, babola to ty możesz zobaczyć jak w lustro spojrzysz>>
ja pisac umiem , tylko ze ty chyba masz problem z czytaniem>>>
a wymarzone zera to bedziesz miał jak wezmiesz wazeline, wypniesz dupe i sie troche postarasz
"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok